Neem contact op met Logopediepraktijk Van der Cingel Stadshagen

Wilt u meer weten over onze behandelingen of werkwijze? Neem gerust contact op via 06 - 400 099 93 of stuur ons een bericht.

Contactgegevens

Meenemen bij de eerste sessie

Voor logopedie heeft u een verwijsbrief van de huisarts nodig. De huisarts stelt het op prijs dat u ,als het om uw kind gaat, een kort briefje meeneemt van de leerkracht of de intern begeleider. Over het algemeen zal de leerkracht of de intern begeleider in dit briefje vragen om een onderzoek en zo nodig behandeling van problemen in de fonologische verwerking en/of tekstbegrip en/of taalontwikkeling. De verwijsbrief van de huisarts kunt u bij de eerste afspraak aan de logopedist geven. Daarnaast is het verplicht het registratienummer dat in het paspoort/ID-kaart staat te noteren in ons systeem. Daarom verzoeken wij u vriendelijk bij de intake het paspoort/ID-kaart van u of uw kind mee te nemen.

Stuur ons een bericht

Ik ga akkoord met de voorwaarden

Wordt uw behandeling vergoed?

De achterliggende oorzaken bij problemen op het gebied van lezen/schrijven/taal zijn grotendeels logopedisch van aard. De behandelingen worden bij een logopedische achtergrond volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Als een kind een dyslexieverklaring heeft, maar niet onder de vergoedingsregeling valt, dan kunnen wij het kind als dyslexiespecialist behandelen. De behandeling van stemklachten wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Meer informatie vindt u op de homepage, bij downloads. U kunt natuurlijk ook contact opnemen via
06 - 400 099 93 of het contactformulier.