Neem contact op met Logopediepraktijk van der Cingel Stadshagen of Sense Coaching HSP in Zwolle

Wilt u meer weten over onze behandelingen of werkwijze? Neem gerust contact op via 06 - 40 00 99 93 of stuur ons een bericht. Zie hieronder voor de contactgegevens van de verschillende locaties.

Contactgegevens

De hoofdvestiging van de praktijk voor gespecialiseerde logopedie bij lezen, spellen, begrijpend lezen, stemklachten en de begeleiding van Hoogsensitieve Personen is gelegen aan de Koperslagerstraat 19 in Zwolle.

De behandelingen van kinderen vinden plaats op de basisscholen C.B.S. De Wendakker en O.B.S. De Schatkamer, of in de praktijk aan de Koperslagerstraat 19.

06 - 40 00 99 93

 trea@logovandercingel.nl 

of trea@sense-coachinghsp.nl

Koperslagerstraat 19,

    8043 EL Zwolle

Wie zijn wij?

Trea van der Cingel, praktijkhoudster, logopedist/dyslexiespecialist MSEN, stembehandelaar en gecertificeerd begeleider Hoogsensitieve Personen.
Mail logopedie: trea@logovandercingel.nl

Mail hoogsensitieve personen: trea@sense-coachinghsp.nl
Tel. (voor logopedie en hoogsensitiviteit) 06 - 40 00 99 93

In de praktijk is tevens werkzaam:

Leonie Kunnen
Logopedist/dyslexiespecialist
leonie@logovandercingel.nl
06 - 27 03 07 07

Wordt uw behandeling vergoed?

Logopedie:

De achterliggende oorzaken bij problemen op het gebied van lezen/schrijven/taal zijn grotendeels logopedisch van aard. De behandelingen worden bij een logopedische achtergrond volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Als een kind een dyslexieverklaring heeft, maar niet onder de vergoedingsregeling valt, dan kunnen wij het kind als dyslexiespecialist behandelen. De behandeling van stemklachten wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Meer informatie vindt u op de homepage, bij downloads. U kunt natuurlijk ook contact opnemen via
06 - 40 00 99 93 of het contactformulier.

 

Hoogsensitiviteit:

De coaching van HSP wordt niet vergoed door de verzekeraar. De kosten hiervoor zijn 80 euro per sessie van ongeveer 1 uur. Het is wel vaak mogelijk in het kader van persoonlijke ontwikeling bij de werkgever een vergoeding te vragen.

Meenemen bij de eerste sessie

Voor logopedie is het niet meer verplicht om een verwijsbrief van de huisarts te krijgen. U kunt zich rechtstreeks bij de praktijk aanmelden voor een logopedisch intake, via de zogenaamde DTL (Directe Toegankelijkheid Logopedie). Mocht er een belangrijke reden zijn wat betreft uw gezondheid om vervolgens alsnog een consult bij de huisarts aan te vragen, dan blijkt dat tijdens de intake. Daarnaast is het verplicht het registratienummer dat in het paspoort/ID-kaart staat te noteren in ons systeem. Daarom verzoeken wij u vriendelijk bij de intake het paspoort/ID-kaart van u of uw kind mee te nemen.