Neem contact op met Logopediepraktijk van der Cingel Stadshagen in Zwolle

Wilt u meer weten over onze behandelingen of werkwijze? Neem gerust contact op via 06 - 40 00 99 93 of stuur ons een bericht. Zie hieronder voor de contactgegevens van de verschillende locaties.

Contactgegevens

De hoofdvestiging van de praktijk voor gespecialiseerde logopedie bij lezen, spellen, begrijpend lezen, stemklachten en de begeleiding van Hoogsensitieve Personen is gelegen aan de Koperslagerstraat 19 in Zwolle.

De meeste behandelingen van kinderen vinden plaats op de basisscholen C.B.S. De Wendakker en O.B.S. De Schatkamer.

06 - 40 00 99 93

 trea@logovandercingel.nl 

Koperslagerstraat 19,

    8043 EL Zwolle

Wie zijn wij?

Trea van der Cingel, praktijkhoudster, logopedist/dyslexiespecialist MSEN, stembehandelaar en gecertificeerd begeleider Hoogsensitieve Personen
Mail: trea@logovandercingel.nl
Tel. 06 - 40 00 99 93

In de praktijk zijn tevens werkzaam:

Leonie Kunnen
Logopedist/dyslexiespecialist
leonie@logovandercingel.nl
06 - 27 03 07 07

 

Jannine Potkamp
Logopedist/dyslexiespecialist/klinisch linguïst
jannine@logovandercingel.nl
06 - 51 49 04 43

Wordt uw behandeling vergoed?

De achterliggende oorzaken bij problemen op het gebied van lezen/schrijven/taal zijn grotendeels logopedisch van aard. De behandelingen worden bij een logopedische achtergrond volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Als een kind een dyslexieverklaring heeft, maar niet onder de vergoedingsregeling valt, dan kunnen wij het kind als dyslexiespecialist behandelen. De behandeling van stemklachten wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Meer informatie vindt u op de homepage, bij downloads. U kunt natuurlijk ook contact opnemen via
06 - 40 00 99 93 of het contactformulier.

Meenemen bij de eerste sessie

Voor logopedie heeft u een verwijsbrief van de huisarts nodig. De huisarts stelt het op prijs dat u ,als het om uw kind gaat, een kort briefje meeneemt van de leerkracht of de intern begeleider. Over het algemeen zal de leerkracht of de intern begeleider in dit briefje vragen om een onderzoek en zo nodig behandeling van problemen in de fonologische verwerking en/of tekstbegrip en/of taalontwikkeling. De verwijsbrief van de huisarts kunt u bij de eerste afspraak aan de logopedist geven. Daarnaast is het verplicht het registratienummer dat in het paspoort/ID-kaart staat te noteren in ons systeem. Daarom verzoeken wij u vriendelijk bij de intake het paspoort/ID-kaart van u of uw kind mee te nemen.